Uitno­diging: Plan B in de praktijk


ontmoeten, bijpraten en inspi­reren in groene omgeving

22 juli 2020

Het afgelopen politieke jaar was zeer veelbewogen en ook zeer succesvol. We konden door de coronacrisis ons 10 jarig jubileum helaas niet vieren maar Apeldoorn wordt vuurwerkvrij en gaat de intensieve veehouderij aanpakken en daar zijn we bijzonder trots op.

Nu we aan het begin van een nieuw politiek seizoen staan en het dankzij de versoepelingen mogelijk is met meerdere mensen bij elkaar te komen, willen we jullie graag weer ontmoeten, bijpraten en met elkaar in gesprek gaan over de toekomst. We willen verder groeien en kunnen daarbij alle hulp en input gebruiken. De verkiezingen komen er aan. Heb je ideeën over onderwerpen of acties en wil je ons daarbij helpen? Heb je politieke ambities en interesse om onze fractie te versterken? We horen graag van je. En uiteraard gaan wij vertellen hoe de Partij voor de Dieren Plan B het afgelopen jaar in Apeldoorn in de praktijk heeft gebracht en welke onderwerpen er voor het komende jaar op het programma staan.

We nodigen je daarom uit voor een gezellige, informatieve en inspirerende avond op een prachtige locatie, namelijk de Stadsakkers. We starten om 18. 00 uur maar kom wat eerder en doe mee aan een rondleiding over het mooie terrein. Ook is speciaal voor ons het winkeltje open en kun je biologische groenten, fruit en kruiden kopen.

Laten we elkaar op 1 september weer ontmoeten en bijpraten. En wanneer we dan toch bij elkaar zijn kunnen we na afloop toch nog even het glas heffen op 10 jaar Partij voor de Dieren in de gemeenteraad van Apeldoorn.

Alle informatie over het programma van deze avond vind je in de agenda van deze website. De ruimte is enigszins beperkt dus meld je op tijd aan. Ken je iemand die geen lid is maar graag meer wil weten over de Partij voor de Dieren en onze idealen, nodig hem of haar dan ook uit en geef het aan ons door.

We begroeten je graag op 1 september. Tot dan.

Gerelateerd nieuws

De leden van de Partij voor de Dieren Apeldoorn wensen je een fijne en veilige zomer

We hebben een bewogen maar ook succesvol politiek jaar achter de rug. Tijd om even stoom af te blazen en te genieten van wat ...

Lees verder

Help dierenleed door hitte zichtbaar te maken

Het wordt de komende dagen opnieuw zeer warm in Nederland. Voor de één een plezier, voor dieren levensgevaarlijk. In de potd...

Lees verder