Agenda


 • Uitnodiging voor een kijkje in de fractie"keuken"

  Heb jij belangstelling voor de politiek? Altijd al benieuwd geweest wat er zich afspeelt tijdens een raadsvergadering? Vind je het werk van de Partij voor de Dieren belangrijk en wil je eens onderzoeken welke bijdrage jij zou kunnen leveren?........of wil je eens kennismaken met de fractieleden van de Partij voor de Dieren en hen in actie zien?

  Dat kan!

  Donderdag 19 september organiseert de PvdD-fractie Apeldoorn een informatieve avond waarbij je letterlijk een kijkje in onze keuken kunt nemen.

  Om 18.00 uur ontvangen we je op ons fractiekantoor en krijg je, onder genot van een broodje, uitleg over het politieke werk binnen de fractie, de resultaten die we hebben behaald en kun je vragen stellen aan onze fractieleden. Daarna beginnen de vergaderingen en kun je live de plaatselijke politiek aan het werk zien.

  Lijkt het je wat om een avond met ons mee te lopen? Meld je dan aan via een mailtje naar pvdd@apeldoorn.nl

  19 september , 18:00 - 21:00
  Fractiekamer in Oude Raadhuis, Raadhuisplein 8 te Apeldoorn
 • World Cleanup day

  Om alvast in je agenda te zetten: zaterdag 21 september is World CleanUp day en ook Apeldoorn doet mee, inclusief de fractieleden van de Partij voor de Dieren..... Doe jij ook mee?

  We gaan aan de slag op 8 verschillende locaties in de stad en niet alleen Apeldoorn maar over de hele wereld zijn deze dag mensen bezig met het opruimen van rommel. Gaaf dus om hier deel van uit te kunnen maken en je steentje bij te dragen aan een mooiere wereld!

  Voor meer informatie klik hier.

  21 september , 10:00 - 12:00
  Matenpark / Zuiderpark / Mheenpark / Sprengenpark / Centrum / Kerschoten / Orden / Zuidbroek