Agenda


 • Neem een "Kijkje in de Keuken" van de Partij voor de Dieren Apeldoorn

  Noteer alvast 12 oktober in je agenda want na drie jaar organiseren we weer een "Kijkje in de keuken" van de Partij voor de Dieren Apeldoorn.

  Heb jij belangstelling voor de politiek? Altijd al benieuwd geweest wat er zich afspeelt tijdens een raadsvergadering? Vind je het werk van de Partij voor de Dieren belangrijk en wil je eens onderzoeken welke bijdrage jij zou kunnen leveren?........of wil je eens kennismaken met de fractieleden van de Partij voor de Dieren en hen in actie zien?

  Het kan weer!

  Om 18.00 uur ontvangen we je op ons fractiekantoor en krijg je, onder genot van een broodje, uitleg over het politieke werk binnen de fractie, de resultaten die we hebben behaald en kun je vragen stellen aan onze fractieleden. Daarna beginnen de vergaderingen en kun je live de plaatselijke politiek en onze PvdD fractieleden in de "politieke pannen" zien roeren.

  Lijkt het je wat om een avond met ons mee te lopen? Meld je dan aan via een mailtje naar pvdd@apeldoorn.nl

  12 oktober , 18:00 - 21:00
  Fractiekantoor Partij voor de Dieren en raadszaal van het stadhuis van Apeldoorn.
 • Scoor de leukste kleding op onze kledingruilbeurs

  De Partij voor de Dieren organiseert in samenwerking met Foenix en Zerowaste Apeldoorn alweer voor de vierde keer de kledingruilbeurs, deze keer in het teken van de herfst- en winterkleding.

  Een mooi moment om je kasten op te ruimen en kleding, schoenen en accessoires weg te doen die je zelf niet meer draagt.

  Tijdens de kledingruilbeurs kun je het allemaal inbrengen en zelf een mooie herfst- en winteroutfit scoren. Zo hoef je geen nieuwe kleding te kopen om er leuk uit te zien. En, het is nog beter voor je portemonnee en het milieu ook. Een Win-win voor iedereen.

  Tijdens de kledingruilbeurs kun je advies vragen welke kleuren het beste bij je passen en is er een visagiste die je advies geeft over een mooie en natuurlijke make-up. Als je het leuk vindt kun je je nieuwe outfit samen met je besties showen in onze gave Photobooth. Heb je nog kledinghangers over? Neem ze vooral mee. Wij kunnen ze goed gebruiken.

  Het programma:
  - Tussen 19.00 en 19.30 uur, kun je je schone kleding bij de ingang inleveren, en van een kopje koffie of thee genieten tijdens een informatieve toespraak van Maaike Moulijn, over de kledingindustrie en over Foenix.

  - Vanaf 19.30 tot 21.00 uur, kun je leuke shirts, rokjes, jurken, broeken, overhemden, schoenen en accessoires uitzoeken die door andere deelnemers van de kledingruil zijn gebracht.

  - Je kunt de kleding passen achter de kamerschermen, krijgt ter plekke kledingtips & make-up advies van onze deskundigen en kunt de leukste kledingcombinaties vastleggen of grappigste foto's maken (met props!) bij de photobooth

  We kijken uit naar deze toffe kledingruilparty en hopen dat je er bij bent, samen met je buurvrouw, vriendin, dochter, man of zoon of ander familielid. Het maakt ons niet uit. Iedereen is welkom. Hoe meer mensen, hoe meer er te ruilen valt.

  Deelname is gratis.

  23 november , 19:00 - 21:00
  Inzamelpunt van Foenix
  Aruba 12 in Apeldoorn
 • lezing van natuurfilosoof Matthijs Schouten over de verhouding tussen mens en natuur.

  Houd deze datum alvast vrij in je agenda want dit belooft een boeiende avond te worden. Bekijk alvast deze video.

  Meer informatie over locatie en tijden volgt nog

  24 november