Agenda


 • Plan B in de praktijk

  Naar aanleiding van onze bijeenkomst vorig jaar, hebben we besloten dat het zinnig is om vaker op deze wijze elkaar te ontmoeten en met elkaar te praten over plan B in de praktijk en de huidige stand van zaken.

  In mei wilden we de eerste van de twee bijeenkomsten organiseren. Deze avond ging toen helaas niet door. Vanavond willen we daarom jullie bijpraten over de huidige stand van zaken. We hebben echter ook jullie input nodig met het oog op de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen van 2022.

  Hebben jullie idee├źn en/of suggesties over de koers/strategie die wij als Partij voor de Dieren Apeldoorn kunnen inslaan met het oog op de verkiezingen over twee jaar? Zie je hierin ook een rol weggelegd voor jezelf?

  We horen graag van je.

  Meld je voor 12 september aan, stuur een mailtje naar pvdd@apeldoorn.nl en geef aan met hoeveel personen je aanwezig zult zijn.

  14 september , 19:30 - 22:00
  Fractiekamer Partij voor de Dieren Apeldoon
 • Neem nog een "Kijkje in de Keuken" van de PvdD Apeldoorn

  Heb jij belangstelling voor de politiek? Altijd al benieuwd geweest wat er zich afspeelt tijdens een raadsvergadering? Vind je het werk van de Partij voor de Dieren belangrijk en wil je eens onderzoeken welke bijdrage jij zou kunnen leveren?........of wil je eens kennismaken met de fractieleden van de Partij voor de Dieren en hen in actie zien?

  Dat kan!

  Vorig jaar september mochten we een record aantal mensen verwelkomen tijdens ons "Kijkje in de PvdD-keuken" en we hopen ook dit jaar weer veel mensen te mogen verwelkomen in onze "keuken".

  Om 18.00 uur ontvangen we je op ons fractiekantoor en krijg je, onder genot van een broodje, uitleg over het politieke werk binnen de fractie, de resultaten die we hebben behaald en kun je vragen stellen aan onze fractieleden.

  Dit jaar willen we jullie ook graag laten kennismaken met de leden van onze werkgroep. Zij zullen zich aan je voorstellen en uitleg geven over hun werkzaamheden en ondersteunende acties tijdens bijvoorbeeld de verkiezingstijd. De werkgroep is op zoek naar nieuwe enthousiastelingen en wellicht vind je het leuk om je bij hen aan te sluiten.

  Daarna beginnen de vergaderingen en kun je live de plaatselijke politiek en onze PvdD fractieleden in de "politieke pannen" zien roeren.

  Lijkt het je wat om een avond met ons mee te lopen? Meld je dan aan via een mailtje naar pvdd@apeldoorn.nl

  15 oktober , 18:00 - 21:30
  fractiekamer PvdD en stadhuis, beiden gelegen aan het Raadhuisplein te Apeldoorn