Agenda


 • Plan B in de praktijk

  We willen jullie weer graag ontmoeten, even bijpraten en jullie informeren over wat er allemaal gebeurd is de afgelopen tijd.

  We willen dit graag op een veilige maar ook bijzondere manier doen. Aangezien ons 10 jarig jubileum feest helaas dit voorjaar niet kon doorgaan leek het ons een leuk idee om de locatie die we gepland hadden voor dit feestje te gebruiken voor deze bijeenkomst. We zijn dan buiten (in een tent), wat veilig is en ook op een bijzonder leuke en inspirerende locatie.

  Het programma ziet er als volgt uit.

  Vanaf 17.15 uur: ontvangst en de mogelijkheid om biologische groenten, fruit, kruiden of bloemen te kopen in het winkeltje van Stadsakkers en mee te doen met een rondleiding over het terrein.

  18.00 uur: begin van de avond met een biologische en plantaardige soep en broodjes

  18.30 uur: start presentatie Plan B in de praktijk

  20.00 uur: napraten met een lekker biologisch sapje

  Aangezien de ruimte beperkt is horen we wel graag of je komt, met hoeveel personen je aanwezig zult zijn en of je mee-eet.. Laat het ons weten via een mailtje naar pvvd@apeldoorn.nl

  1 september , 17:15 - 20:30
  Stadsakkers, Dommeweg 5b, 7323 RD Apeldoorn
 • World CleanUp day - Heel Apeldoorn Rein

  Op zaterdag 19 september is er een grote afvalopruimactie in Apeldoorn. Onze leden van de Partij voor de Dieren fractie doen mee, jij ook?

  Op verschillende locaties in de stad gaan we aan de slag om Apeldoorn weer een stukje mooier te maken. De gemeente zorgt voor alle opruimmaterialen.

  Doe mee en meld je aan via een mailtje naar: Rein@Apeldoorn.nl en zerowasteApeldoorn@gmail.com
  Voor meer info, klik hier.

  19 september , 10:00 - 12:00
  verschillende locaties in Apeldoorn. Waar precies? Klik dan hier
 • GEANNULEERD Neem nog een "Kijkje in de Keuken" van de PvdD Apeldoorn

  Aangezien voorlopig de raadsvergaderingen nog online plaatsvinden, hebben we besloten dit jaar geen "kijkje in de keuken" te organiseren.

  We hopen volgend jaar geïnteresseerden in de lokale politiek weer te kunnen uitnodigen voor deze boeiende avond. Houd onze agenda in de gaten
  15 oktober , 18:00 - 21:30
  fractiekamer PvdD en stadhuis, beiden gelegen aan het Raadhuisplein te Apeldoorn