Agenda


 • Uitnodiging Debatavond CDA over vuurwerk

  Na een jarenlange strijd tegen vuurwerk is er voor het eerst sprake van een doorbraak. Op verzoek van de raad is er, eerder dit jaar, onderzoek gedaan naar overlast veroorzaakt door vuurwerk. In de uitkomst blijkt een meerderheid voor een vuurwerkverbod te zijn. Dat is goed nieuws. Op 18 september organiseert het CDA een debat om over deze uitkomst te praten.

  Op deze avond zullen ook vertegenwoordigers van de politie, ziekenhuis en de vuurwerkhandel spreken.

  We roepen jullie allemaal op om bij dit debat aanwezig te zijn. Laat je stem horen tégen vuurwerk, vóór dierenwelzijn en vóór onze eigen veiligheid en die van hulpverleners.

  Aanmelden via w.vanwaardhuizen@chello.nl. Graag vóór 16 september .

  18 september , 19:45 - 21:30
  De Groene Hoven, Koninginnelaan 280, Apeldoorn
 • Uitnodiging voor een kijkje in de fractie"keuken"

  Heb jij belangstelling voor de politiek? Altijd al benieuwd geweest wat er zich afspeelt tijdens een raadsvergadering? Vind je het werk van de Partij voor de Dieren belangrijk en wil je eens onderzoeken welke bijdrage jij zou kunnen leveren?........of wil je eens kennismaken met de fractieleden van de Partij voor de Dieren en hen in actie zien?

  Dat kan!

  Donderdag 19 september organiseert de PvdD-fractie Apeldoorn een informatieve avond waarbij je letterlijk een kijkje in onze keuken kunt nemen.

  Om 18.00 uur ontvangen we je op ons fractiekantoor en krijg je, onder genot van een broodje, uitleg over het politieke werk binnen de fractie, de resultaten die we hebben behaald en kun je vragen stellen aan onze fractieleden. Daarna beginnen de vergaderingen en kun je live de plaatselijke politiek aan het werk zien.

  Lijkt het je wat om een avond met ons mee te lopen? Meld je dan aan via een mailtje naar pvdd@apeldoorn.nl

  19 september , 18:00 - 21:00
  Fractiekamer in Oude Raadhuis, Raadhuisplein 8 te Apeldoorn
 • World Cleanup day

  Om alvast in je agenda te zetten: zaterdag 21 september is World CleanUp day en ook Apeldoorn doet mee, inclusief de fractieleden van de Partij voor de Dieren..... Doe jij ook mee?

  We gaan aan de slag op 8 verschillende locaties in de stad en niet alleen Apeldoorn maar over de hele wereld zijn deze dag mensen bezig met het opruimen van rommel. Gaaf dus om hier deel van uit te kunnen maken en je steentje bij te dragen aan een mooiere wereld!

  Voor meer informatie klik hier.

  21 september , 10:00 - 12:00
  Matenpark / Zuiderpark / Mheenpark / Sprengenpark / Centrum / Kerschoten / Orden / Zuidbroek
 • Dialoog vuurwerkoverlast

  Na een jarenlange strijd tegen vuurwerk is er voor het eerst sprake van een doorbraak. Op verzoek van de raad is er, eerder dit jaar, onderzoek gedaan naar overlast veroorzaakt door vuurwerk. In de uitkomst blijkt een meerderheid voor een vuurwerkverbod te zijn. Dat is goed nieuws. Op 26 september gaat de gemeenteraad in dialoog om over deze uitkomst te praten. Tijdens de dialoog zullen diverse onderwerpen aan de orde komen:

  - Aanwijzen vrijwillige of verplichte vuurwerkvrije zones

  - Aanwijzen afsteeklocaties

  - Centrale afsteekplaatsen

  - Voorkomen of beperken vuurwerkoverlast

  We roepen jullie allemaal op om bij dit debat aanwezig te zijn. Laat je stem horen tégen vuurwerk, vóór dierenwelzijn en vóór onze eigen veiligheid en die van hulpverleners.


  26 september , 19:00 - 21:00
  Stadhuis, Marktplein 1, Apeldoorn