Agenda


 • Opgeruimd het nieuwe schooljaar in!

  Netwerk Apeldoorn

  Op zaterdag 31 Augustus organiseert Partij voor de Dieren, netwerk Apeldoorn een Clean Up.

  We verzamelen vanaf 13:00 bij het plein van ROC-Aventus gelegen aan de Laan van de Mensenrechten 500 in Apeldoorn.

  De opruimactie gaat om 13:15 van start rondom ROC- Aventus. We hopen rond 14:45 af te ronden.

  Het netwerk heeft voor zes personen opruim materiaal beschikbaar. (grijper, afvalzak, ring om de zak open te houden).

  Wil je handschoenen dragen tijdens het afval rapen? Neem deze dan zelf mee.

  Beschik je niet over eigen opruim materiaal? En wil je die wel graag? Geen paniek! Je kan je eigen grijper ophalen bij de Receptie op Post Zuid, Aruba 4 te Apeldoorn. Dit kan kan van maandag t/m donderdag van 7:30-15:30.

  Mensen die beschikken over een eigen grijper kunnen zich zonder aanmelding bij ons aansluiten. Houd er dan wel rekening mee dat wij jou niet kunnen bereiken als de Clean Up wegens omstandigheden niet door kan gaan. Daarom is aanmelden wel handig. We gaan er uiteraard vanuit dat alles gewoon doorgaat en er geen problemen zullen ontstaan.

  Aan het einde van de Clean Up spelen we nog een spel Afvalbingo.

  Wil je graag meedoen en bijdragen aan een schoner Apeldoorn? Stuur dan een mailtje naar: apeldoorn@partijvoordedieren.nl

  Wij zien uit naar jullie komst!

  Tip: kom met de fiets. Er zijn voldoende fietsenrekken aanwezig. Je kan ook met de bus komen. Het busstation is aan de andere kant van het spoor (het is maximaal 5 minuten lopen vanaf daar naar Aventus).

  31 augustus , 13:00 - 14:45
  ROC-Aventus, Laan van de Mensenrechten 500 in Apeldoorn.
 • Neem een kijkje in de keuken van de Partij voor de Dieren

  Heb jij belangstelling voor de politiek? Vind je het werk van de Partij voor de Dieren belangrijk en overweeg je om in actie te komen voor het behoud van onze planeet?

  Wil je meer weten over onze lokale fractie en ben je altijd al benieuwd geweest wat er zich afspeelt tijdens een raadsvergadering? Kom dan eens met ons kennismaken.

  Op donderdag 19 september organiseren we opnieuw een avond waarin we je een kijkje geven in onze keuken.

  Om 18.00 uur ontvangen we je op ons fractiekantoor en krijg je, onder genot van een broodje, uitleg over het politieke werk van onze fractie. De successen die we hebben behaald maar ook de uitdagingen die het werk met zich meebrengt en het doorzettingsvermogen en het geduld dat nodig is om Apeldoorn groener en diervriendelijker te maken.

  Daarna beginnen de vergaderingen en kun je live de plaatselijke politiek en onze PvdD fractieleden in de "politieke pannen" zien roeren.

  Lijkt het je wat om een avond met ons mee te lopen en word jij wellicht straks onze nieuwe collega?

  Meld je dan aan via een mailtje naar apeldoorn@partijvoordedieren.nl

  19 september , 18:00 - 21:30
  Fractiekantoor en Raadszaal, Marktplein 1 Apeldoorn
 • Zwerfafval clean up bij Malkenschoten

  Netwerk Apeldoorn

  Zaterdag 28 September gaat er weer een nieuwe clean-up van start! Wederom georganiseerd door het Partij voor de Dieren netwerk Apeldoorn.

  Omstreeks 13:30 uur word je verwacht bij Aquacentrum Malkenschoten gelegen aan de Dubbelbeek 56, 7333 NJ Te Apeldoorn. Op het terrein is voldoende plek om je fiets of auto te stallen.

  De opruimactie zal om 13:45 uur van start gaan en om 15:15 uur gaan we afronden.

  Het netwerk heeft voor maximaal 6 personen opruimmateriaal beschikbaar (afvalzak, grijper, fluoriserend hesje en een ring om de zak open te houden). Wil je handschoenen gebruiken? Neem die dan zelf mee. Wil je van ons materiaal gebruik maken? Meld je dan zeker aan. Op onderstaand mailadres. Want ook bij ons geldt op is op.

  Heb je geen eigen opruimmateriaal maar wil je het wel graag hebben? Het is mogelijk om de spullen gratis op te halen bij de receptie op Post Zuid, Aruba 4 Te Apeldoorn. Dit kan van maandag tot en met donderdag van 7:30 uur tot 15:30 uur.

  Het kan gebeuren dat door omstandigheden de clean-up niet door kan gaan. Het zou daarom fijn zijn om je van tevoren bij ons aan te melden. Want zonder jouw gegevens kunnen we je niet op de hoogte brengen als het opruimen niet doorgaat.

  Na afloop spelen we nog een spelletje afvalbingo.

  Wil jij graag bijdragen aan een schoon Apeldoorn?

  Stuur dan een mail naar:

  apeldoorn@partijvoordedieren.nl

  We hopen op jullie komst!

  28 september , 13:30 - 15:30
  Aquacentrum Malkenschoten, Dubbelbeek 56, 7333 NJ Te Apeldoorn