We zijn op zoek naar jou....


....help ons onze idealen te verwe­zen­lijken en doe mee!!

14 mei 2020

Door de coronacrisis hebben we helaas alle activiteiten die we hadden gepland moeten annuleren en de werkgroep van de fractie Apeldoorn die de meeste van deze activiteiten organiseert staat op dit moment even op een laag pitje.

We beginnen echter alweer een beetje vooruit te kijken, ook met het oog op de verkiezingen in 2022 en daarom zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die zich willen inzetten voor onze werkgroep om de Partij voor de Dieren groter te maken.

Je doet dit door tijdens de verkiezingstijd volop campagne te voeren en te flyeren en daarnaast door het organiseren van acties en evenementen om het gedachtegoed van de Partij voor de Dieren nog meer bekendheid te geven en het contact het onze leden te onderhouden en nieuwe te werven.

We willen kijken of we na de zomer de werkgroep weer kunnen opstarten en zouden je hulp daarbij enorm goed kunnen gebruiken en zeer waarderen.

Kom in actie en help ons om onze idealen te verwezenlijken. Juist in deze tijd is het belangrijker dan ooit om op te komen voor het welzijn van onze planeet en al haar bewoners.

Ben je lid van de Partij voor de Dieren en heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar Yvonne. Het adres is apeldoorn@partijvoordedieren.nl.

Alvast bedankt!!

Gerelateerd nieuws

Apeldoorn bespreekt visie op intensivering veehouderij

Donderdag 14 mei wordt tijdens de digitale Politieke Markt de notitie niet grondgebonden veehouderij (megastallen) in de raad...

Lees verder

Doe open dat bos!

Afgelopen week is er opnieuw veel commotie ontstaan over de jaarlijkse sluiting van het Kroondomein door de aandacht die dit ...

Lees verder