De frac­tie­leden van de Partij voor de Dieren Apeldoorn wensen jullie een fijne zomer­va­kantie


wij gaan even genieten van het zomer­reces

12 juli 2024

We hebben weer een intensief politiek jaar achter de rug en ook het komende jaar zal weer een pittig politiek jaar worden.

Successen

Toch kunnen we terugkijken op een paar mooie successen en hebben we de afgelopen periode interessante bijeenkomsten en gezellige activiteiten kunnen organiseren dankzij het Partij voor de Dieren Netwerk Apeldoorn. Ons netwerk heeft nu ook een eigen pagina op deze website dus ga zeker even kijken. In de nieuwsbrieven staan mooie overzichten van de activiteiten die het afgelopen jaar georganiseerd zijn en op onze agenda kun je lezen wat er nog voor leuks in de pijpleiding zit.

Kijkje in de Keuken

Ben je enthousiast over ons werk en vind je het leuk om wat meer over het fractiewerk te weten te komen? Dat komt goed uit want we organiseren na het zomerreces, op 19 september, weer een "Kijkje in onze fractiekeuken". In de agenda op onze website lees je er alles over en hoe je je kunt aanmelden.

Zomerreces

Wij gaan nu even genieten van de zomervakantie. Om ons zomerreces feestelijk in te luiden hebben we onlangs een gezellig avondje gehad en onder het genot van een heerlijk zomerzonnetje en een plantaardig hapje en drankje ook nog fanatiek potje jeu de boules gespeeld.

We wensen jullie een fijne zomer!

Gerelateerd nieuws

Gebruik pesticiden blijkt belangrijke oorzaak te zijn ziekte van Parkinson

De ziekte van Parkinson, je hoort er steeds meer over in de media. Niet vreemd want de afgelopen 10 jaar is het aantal mensen...

Lees verder

Wie is volgens jou dé dierenvriend van 2024?

Op 4 oktober is het werelddierendag. Partij voor de Dieren Apeldoorn zet, als jaarlijkse traditie, op die dag een echte Apeld...

Lees verder

Betrokken personen