Marianne Thieme in actie tegen mega­stallen


29 augustus 2012

Fractievoorzitter Marianne Thieme voerde dinsdag actie in Gelderland, Overijssel en Drenthe. Samen met Harry Voss, raadslid van de gemeente Apeldoorn en kandidaat kamerlid, protesteerde Marianne tegen de komst van geplande megastallen onder het motto ‘Ziek van Megastallen’.

De Partij voor de Dieren toerde langs geplande megastallen in Blokzijl, Nijensleek en Dedemsvaart om duidelijk te maken dat de burgers letterlijk en figuurlijk ziek zijn van megastallen.

Megastallen zijn een ramp voor dieren, natuur en milieu en voor de volksgezondheid. De Partij voor de Dieren wil zo snel mogelijk een verbod op megastallen. Marianne Thieme pleitte tijdens de tour langs de geplande megastallen voor een voedselproductie waarbij een respectvolle omgang met natuur, mens en dieren voorop staat.

Gerelateerd nieuws

Marianne Thieme komt naar LOG

Marianne Thieme reist mee in caravantour tegen megastallen Fractievoorzitter Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren...

Lees verder

Extra stemmen dankzij Zi-zi karretje

Partij voor de Dieren heeft in Apeldoorn substantieel meer stemmen gekregen dan 2 jaar geleden bij de Tweede Kamer verkiez...

Lees verder