Presen­tatie snel­fiets­rou­ter­apport Apeldoorn-Deventer


17 maart 2012

Donderdag 15 maart 2012 was een delegatie van de fractie van de PvdD Apeldoorn aanwezig bij de presentatie van het snelfietsrouterapport Apeldoorn-Deventer aan de heer Penninx, portefeuillehouder van verkeer en vervoer binnen de Stedendriehoek en burgemeester van Voorst.

Het rapport bevat een realistische weergave van de huidige situatie met knelpunten en verbetermogelijkheden op het traject Apeldoorn-Deventer. De heer Penninx nam het rapport in ontvangst, complimenteerde de Fietsersbond met de positieve insteek “er was al veel bereikt” en bedankte de Fietsersbond voor de concrete advies- en verbeterpunten, waar men zeker wat mee ging doen.

Daarnaast waren er verschillende presentaties die een goed beeld gaven van het project Fiets filevrij van de Fietsersbond, de stand van zaken en de visie op de toekomst, mede in het kader van Het Nieuwe Werken en de stijgende populariteit van de E-Fiets.

Voor meer informatie over de gerealiseerde snelfietsroute Apeldoorn-Twello-Deventer kunt u hier kijken.

Gerelateerd nieuws

Waarschuwingsborden geplaatst overstekende eenden

Gisteren plaatste gemeente Apeldoorn, onder toeziend oog van Partij voor de Dieren Apeldoorn, borden langs de Aluminiumweg....

Lees verder

Hulp bij schoonmaakactie "NL Doet"

Vandaag hielp fractievoorzitter Harry Voss bij de schoonmaakactie in het kader van “NL Doet” van het Oranje Fonds. Hierbij...

Lees verder