Uitreiking Actief Award aan kinder­boer­derij


25 september 2011

Op 24 september j.l. vond de uitreiking van de kinderboerderijen Actief Award plaats. Fractievoorzitter Harry Voss werd hiervoor gevraagd.
Bij de uitreiking vertelde hij dat het heel belangrijk is dat kinderen op jonge leeftijd met dierenwelzijn bezig zijn. Het is goed dat dit soort activiteiten doorgaan, ondanks alle bezuinigingen.

De uitreiking vond plaats op kinderboerderij de Maten in Apeldoorn, die een tijd geleden bijna gesloten zou worden. Door inzet van Partij voor de Dieren kon dit tegengehouden worden, en gingen er een aantal partijen in mee.
Om kans te maken op de Actief Award moesten kinderen allerlei opdrachten uitvoeren, zoals het maken van een informatieve producten vlaggenlijn en het schrijven van een verhaal. Uiteindelijk deden er vier kinderboerderijen mee aan de eindstrijd. Kinderboerderij de Maten werd derde, en de grote winnaar was kinderboerderij Klaverweide uit Capelle a/d/ IJssel.


Gerelateerd nieuws

Deels opluchting over brandweerpost

De Partij voor de Dieren fractie is deels opgelucht over het behoud van de zeer belangrijke brandweerpost Hoog Soeren. O...

Lees verder

Partij voor de Dierendag: actie tegen megastallen!

De Partij voor de Dieren staat op 4 oktober met een dierendagtent in de binnenstad. Er wordt aandacht gevraagd voor misstan...

Lees verder