Applaus voor PvdD


13 mei 2013

Apeldoorn, 13 mei 2013. De fractie van de Partij voor de Dieren Apeldoorn heeft applaus gekregen tijdens de ledenvergadering. Elk jaar verantwoordt de fractie Apeldoorn haar werkzaamheden aan de leden van de Partij voor de Dieren tijdens de Afdelingsvergadering. De fractie ontving een groot applaus voor de aangekaarte onderwerpen, de successen, de leesbaarheid van het verslag en de inspirerende presentatie. De belangrijkste successen van afgelopen jaar waren:

1. de veranderingen in het groenonderhoud zodat rekening wordt gehouden met de winterslaap van dieren.

2. De aangenomen motie dierenleed de circustent uit.

3. Er zijn geen eenden meer overreden door eendenwaarschuwingsborden, die op verzoek van de PvdD zijn geplaatst.

4. Er is een werkgroep initiatiefnota dierenwelzijn gestart uit verschillende politieke partijen onder aanvoering van de PvdD.

Het gehele jaarverslag vindt u hier.

Daarna was er een inspirerende lezing van dr. Dirk-Jan Verdonk over de geschiedenis van het vegetarisme: het dierloze gerecht. Een interessant weetje: Pythagoras at al bewust vegetarisch.

Gerelateerd nieuws

PvdD stemt tegen bestendiging intensieve veehouderij

Apeldoorn, 13 mei 2013. Bij de bestemmingsplanwijziging van Krommendijk 15 te Klarenbeek heeft de Partij voor de Dieren als e...

Lees verder

Struisvogelrace in Ugchelen

Apeldoorn 17 mei 20113 - Aanstaande maandag vindt er een struisvogelrace plaats in Ugchelen. De Partij voor de Dieren heeft s...

Lees verder