Partij voor de Dieren Apeldoorn gaat voor duurzaam


26 november 2010

Uit de bijdrage van de Partij voor de Dieren in de kerntakendiscussie blijken zij zich vooral te willen gaan richten op duurzaamheid en een goed sociaal klimaat voor mens en dier. Onder het nieuwe motto “Planet People Profit” willen zij gaan investeren in natuur en milieu, sociale samenhang en het draaiende houden van de maatschappij.

Verder is de Partij voor de Dieren tegen het geld steken in een levendige binnenstad en grote infrastructurele activiteiten om meer verkeer in de binnenstad te brengen. Zij zien dit geld liever gebruikt worden om te zorgen voor dieren in nood, natuurbehoud en -ontwikkeling, het verminderen van energieverbruik en het stimuleren van alternatieve energiebronnen.

Om de sociale samenhang te stimuleren zien zij graag dat verenigingen en maatschappelijke organisaties financieel ondersteund worden. Om dit betaalbaar te maken stelt de partij voor om samenwerking tussen verschillende organisaties te stimuleren.

Gerelateerd nieuws

Partij voor de Dieren schrijft brief aan de Koningin

Fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren Harry Voss heeft een brief geschreven aan Koningin Beatrix met het verzoek ...

Lees verder

Partij voor de Dieren zet jachthutten weer op de agenda

De Partij voor de Dieren is al jaren bezig jachthutten uit het veld en bos te krijgen. Fractievoorzitter Harry Voss d...

Lees verder