Win een boom!


8 maart 2018

De Partij voor de Dieren is vanavond in actie gekomen tegen de massale bomenkap in Apeldoorn. Tijdens de actie "Kappen met kappen!" heeft de partij haar ongenoegen laten blijken over het kapbeleid van de gemeente. Om daar nog meer tegen te doen geeft zij aankomende zaterdag tijdens de verkiezingsmarkt op het Raadhuisplein ook bomen weg.

In het kader van de actie 'Kappen met Kappen' van de Partij voor de Dieren is het mogelijk om tijdens de verkiezingsmarkt op zaterdag 10 en 17 maart iemand te nomineren voor een fruitboom. De boom wordt geplant door kandidaten van de partij. In totaal worden er 10 bomen weggegeven. Ook is er een prijsvraag over de hoeveelheid zaad die per jaar geoogst wordt uit de Apeldoornse bermen. De winnaar wint een toepasselijke prijs.

De Partij voor de Dieren nodigt iedereen uit om naar de verkiezingsmarkt te komen en er samen voor te zorgen dat Apeldoorn groen blijft.

Gerelateerd nieuws

Kappen met kappen Apeldoorn!

Op 8 maart bepaalt de gemeenteraad van Apeldoorn of er 233 (waaronder oude, karakteristieke) bomen gekapt mogen worden voor n...

Lees verder

Stichting huisdierenopvang St. Antonie voorlopig gered

Afgelopen tijd heeft de Partij voor de Dieren Apeldoorn zich ingezet voor behoud van deze unieke huisdierenopvang. Door bezu...

Lees verder