Doe mee aan onze dierendag foto­wed­strijd


4 oktober 2017

De afgelopen maanden zijn dieren veelal op een akelige manier in het nieuws geweest. Denk maar aan de vele stalbranden en de fipronil-affaire waar miljoenen kippen het slachtoffer van zijn geworden.

Dieren geven echter ook plezier en liefde. Ze verzachten onze levens en ze vertederen. Ze maken deel uit van onze samenleving en ze verdienen ons respect en onze zorg.

Vandaag is het 4 oktober: Dierendag. Partij voor de Dieren geeft op deze dag het startsein voor een speciale Dierendag fotowedstrijd.

Op welke manier speelt of spelen dieren in uw leven een rol? U kunt de komende maanden uw mooiste, liefste, meest ontroerende, vreemdste of grappigste foto inzenden en kans maken op een leuke prijs.

U kunt uw foto rechtstreeks in ons speciale fotoalbum op Facebook plaatsen door uw foto te sturen naar: https://tinyurl.com/y7bpxdmy of u stuurt uw foto per mail naar pvdd@apeldoorn.nl en dan zullen wij uw inzending in het fotoalbum plaatsen. Op 15 december sluit de wedstrijd en rond de feestdagen maken we de winnaar bekend.

Gerelateerd nieuws

Gemeente niet van plan weidevogels extra te beschermen

Vandaag, 12 juni 2017, heeft de gemeente antwoord gegeven op schriftelijke vragen die we gesteld hebben nadat ook dit jaar we...

Lees verder

Nieuwe lijsttrekker fractie Apeldoorn is bekend

Maaike Moulijn is voorgedragen als lijsttrekker voor de Partij voor de Dieren Apeldoorn. Ze neemt hiermee het stokje over van...

Lees verder