Gezellige jeu de boules avond in Twello


het zomer­reces is passend ingeluid voor fractie PvdD Apeldoorn

2 juli 2019

Met het zomerreces in aantocht is het voor de fractieleden van de Partij voor de Dieren Apeldoorn, na een jaar hard werken, tijd voor een avondje ontspanning.

Naast het aangenaam verpozen en bijkletsen met een hapje en een drankje werd er fanatiek gebald tussen de heren en de dames van de fractie. De heren streken uiteindelijk met de eer van de winst, de dames vermoedden dat stiekem de armspieren getraind waren door de mannelijke collega's.

We waren blij met de aanwezigheid van Harry, zijn vrouw Gerry en Marc. Ondanks het feit dat Harry niet meer actief is in de Apeldoornse politieke arena blijft hij onze raad en daad op de achtergrond. Datzelfde geldt ook voor Marc, niet meer zichtbaar actief voor de PvdD Apeldoorn maar nog steeds onze penningmeester en fotograaf.

Ook onze nieuwe fractiehond Okke was van de partij. Zij wilde het liefst met alle ballen aan de haal.

Het was een hele gezellige avond op de jeu de boulesbaan in Twello. We hebben nog een aantal vergaderingen te gaan maar via deze weg wensen we iedereen alvast een hele mooie en diervriendelijke zomer.

Maaike, Arjan, Yvonne, Marc, Eke, Harry & Gerry, Jeroen, Heleen & Okke

Met dank voor de foto's, gemaakt door onze fotograaf Marc Bontenbal

Gerelateerd nieuws

Zorgen over hitte bij paardenspektakel Beekbergen

Van 27 tot en met 30 juni staat Beekbergen in het teken van internationale mensport. Twee- en vierspanmenners uit de hele wer...

Lees verder

4 juli: Behandeling Voorjaarsnota 2019

Vandaag, 4 juli, wordt de voorjaarsnota, het boekhoudboekje, van de gemeente Apeldoorn besproken. In een reactie op de nota, ...

Lees verder