Het jaar­verslag van 2023 is nu online


7 februari 2024

Het nieuwe jaarverslag van de Partij voor de Dieren Apeldoorn, vers van de pers, staat nu online, op deze website.

Het jaar 2023 was een lastig jaar voor onze fractie. De gemeente Apeldoorn heeft veel keuzes gemaakt die tegen onze doelstellingen voor een leefbare planeet voor mensen en dieren indruisen. De groene ambities van Apeldoorn blijken alleen op papier te staan terwijl de realiteit uitwijst dat steeds meer groen verdwijnt en beleid en actiepunten voor natuur en dierenwelzijn steeds maar worden uitgesteld.

Toch blijft de Partij voor de Dieren knokken voor een betere samenleving voor mensen, dieren, natuur en milieu en mede dankzij de inzet van onze werkgroep en actieve leden hebben we afgelopen jaar allerlei leuke acties en activiteiten kunnen organiseren die met veel enthousiasme begroet werden.

We zijn dan ook van plan om in dit nieuwe jaar door te gaan met onze functie van luis in de pels en blijven
we aandacht vragen voor dieren, natuur en milieu. Niet alleen via de politiek maar wederom met leuke activiteiten om ook op deze manier aandacht te vragen voor alles wat kwetsbaar is. Blijf ons dus in de gaten houden en de agenda op deze website en onze social media kanalen als Facebook en Instagram volgen.

Het jaarverslag van 2023 is een mooi en uitgebreid verslag geworden van alle activiteiten van afgelopen jaar, zowel in de politieke arena als daarbuiten, met veel foto's van alle kanjers die samen met ons knokken voor een betere toekomst voor onze planeet.

We wensen je veel leesplezier. Het jaarverslag lees je hier.


Gerelateerd nieuws

College Apeldoorn wil, tegen alle afspraken in, woningbouw op plek van geplande nieuwe natuur

De start van een nieuw jaar is altijd een goed moment voor het maken van goede voornemens. Helaas is dit moment volledig aan ...

Lees verder