Maak kennis met de leden van onze werkgroep!


......en zij maken graag kennis met jou

4 februari 2021

Vorig jaar mei deden we een oproep. Wanneer je lid bent van de Partij voor de Dieren en je je actief wilt inzetten om onze idealen te verwezenlijken, je dan aan te melden bij onze werkgroep.

Dat is gebeurd en we hebben een fantastisch team van enthousiaste mensen die zich actief gaan inzetten in onze strijd voor een betere wereld. Ze stellen zich graag aan je voor:


Lieve leden van de Partij voor de Dieren Apeldoorn,

Wat leuk om ons via deze weg tot jullie te kunnen richten en wat fijn dat je als inwoner van Apeldoorn lid bent van de Partij voor de Dieren Apeldoorn. Er staat ons een spannend jaar te wachten met o.a. de verkiezingen voor de Tweede Kamer in maart. In de nieuwsbrief van afdeling Gelderland van 8 januari hebben jullie al kunnen lezen over de campagne en via deze weg willen we jullie graag laten kennismaken met het team dat zich in Apeldoorn inzet voor de PvdD.

Wie zijn wij?

Binnen dit team heb je de mensen van de fractie. Zij zijn degenen die in de gemeenteraad het politieke werk doen, waarover je op deze website alles kunt lezen. Wij, als leden van de werkgroep zetten ons in om ervoor te zorgen bekendheid te geven aan de standpunten van de partij, de leden te verbinden en nieuwe leden te werven. Sinds afgelopen zomer zijn we met een nieuw team en we hebben een mooi nieuw activiteitenplan gemaakt.

Wat staat er in ons activiteitenplan?

In dit plan is veel ruimte ingebouwd voor campagneactiviteiten. Aangezien we nog midden in de pandemie zitten zullen we dit ook veel online gaan doen. Daarnaast gaan we acties organiseren rondom speciale thema's zoals:

 • dieren in de bio-industrie
 • World Cleanup Day
 • de paddentrek
 • anti-bont
 • Wereld Veganisme Dag
 • overconsumptie
 • de landelijke zaai dag
 • de insectenstand
 • het gebruik van gif
 • het recyclen van spullen
 • en de wereld bijen-dag.

Door middel van deze acties gaan we mooie initiatieven op het gebied van natuur, dieren en klimaat onder de aandacht brengen. Je ziet, het zijn er genoeg en misschien heb jij zelf ook nog leuke ideeën of ken je mooie initiatieven die onze aandacht verdienen.

Doe je mee?

Wanneer je het leuk vindt om niet alleen lid te zijn, maar ook actief mee te doen, voel je dan welkom om contact met ons op te nemen! Wil je af en toe de handen uit de mouwen steken, helpen met de campagne of meehelpen met een andere specifieke actie? Of heb je bepaalde expertise die raakt aan het partijprogramma? Zullen we dan kennismaken?

We willen ook heel graag jonge mensen uitnodigen om te reageren. Heb je jonge vrienden of kinderen in de basisschoolleeftijd die mee willen doen? Vanaf 16 jaar kunnen jongeren lid worden van de partij, en vanaf 14 jaar kunnen zij lid worden van de jongerenpartij Pink.

We zijn heel nieuwsgierig naar de ideeën van jongeren en van kinderen. We willen graag samen met en voor hen activiteiten organiseren, zodat we hun ideeën leren kennen en zij zelf ook mee kunnen helpen met het uitvoeren van hun ideeën. Spreekt dit jouw kinderen aan?

We maken graag kennis met je!

Wanneer je enthousiast wordt van het idee om mee te helpen, dan kun je een berichtje sturen naar apeldoorn@partijvoordedieren.nl

Wil je graag via Social Media volgen wat er op de politieke agenda staat in Apeldoorn en aan welke acties we in Apeldoorn werken,? volg ons dan op Facebook en Instagram of bekijk de nieuwsberichten en de agenda op de website van de fractie.

Heel graag tot ziens! Hartelijke groeten namens de werkgroep,

Myrthe Hubers, Jan Thasing, Marjan van der Schouw, Christel ten Buuren, Ad van Heuven,

Amber ten Buuren, Yvonne de Carpentier, Peter van Heiningen (niet op de foto) en Iris van de Kamp

Gerelateerd nieuws

Denk goed na voordat je een huisdier koopt

Nu we in deze coronatijd veel meer thuis zijn en vanuit huis werken is de behoefte aan extra gezelschap groot. Veel mensen sc...

Lees verder

Openbaar vervoer Apeldoorn in neerwaartse spiraal

Afgelopen december ging in Apeldoorn de nieuwe dienstregeling voor het busvervoer in de gemeente in. Concreet betekent dit da...

Lees verder