Nieuw­jaars­re­ceptie bij Stichting Mudanthe


25 januari 2013

Apeldoorn, 25 januari 2013.

Fractievoorzitter Harry Voss is woensdag 23 januari naar de nieuwjaarsreceptie van Mudanthe aan de Eksterweg geweest. Stichting Mudanthe brengt mensen van verschillende nationaliteiten, culturen en leeftijden samen in allerlei diverse laagdrempelige activiteiten en projecten. Zo zijn er kunstactiviteiten, vrije tijdsactiviteiten en ondersteuningsactiviteiten; kunstzinnige projecten in flat, wijk en school. De activiteiten zijn voor kinderen, jongeren, volwassenen, buurten, bedrijven en scholen.

Harry Voss was zeer onder de indruk wat al de vrijwilligers daar voor elkaar krijgen. Het buurtrestaurant van Mudanthe is al jaren een hit waar buurtbewoners samen komen om te koken en te eten. Waarschijnlijk zal er door de bezuinigingen misschien weer een andere locatie gezocht moet gaan worden. Jammer volgens Harry Voss, ze waren van plan om een moestuin aan te gaan leggen om de jeugd kennis te laten maken met de natuur.

Mudanthe hoopt door middel van donaties de locatie aan de Eksterweg in eigen beheer te krijgen. Op 16 februari a.s. wordt er een open dag gehouden waarbij iedereen een kijkje kan komen nemen.

Gerelateerd nieuws

Partij voor de Dieren debatteert over dierenrechten

Apeldoorn, 25 januari 2013. Op maandagavond 11 februari houdt filosoof Erno Eskens een lezing met als titel "Geen hamb...

Lees verder

Vragen aan college van B&W betreft verstoring van dieren

Apeldoorn 30 januari 2013. Partij voor de Dieren heeft schriftelijke vragen gesteld aan het college van B&W betreft de ...

Lees verder