Over­han­diging bezwaren komst megastal aan burge­meester


31 mei 2017

Afgelopen weken hebben we op meerdere manieren gevraagd aan iedereen die zich zorgen maakt om bezwaar te maken tegen de komst van de megastal voor geiten in Beemte.

En dat is gebeurd!!!
Alleen al bij de kraam die afgelopen 20 mei op het Raadhuisplein stond zijn ruim 750 zienswijzen verzameld.
Een fantastisch resultaat en een duidelijk signaal richting de gemeente dat een megastal absoluut niet deugt en onze gezondheid, milieu en het welzijn van dieren toch echt belangrijker zijn dan economisch gewin.

Om zeker te weten dat deze boodschap ook het college bereikt gaan we morgen, donderdag 1 juni, alle ingezamelde bezwaren persoonlijk aan de burgemeester van Apeldoorn, John Berends, overhandigen.

Alle partijen die aan de actie van 20 mei hebben meegewerkt: GroenLinks, PSA, SP, PvdA, SWMA, en uiteraard wijzelf, verzamelen om 18.30 uur op het Raadhuisplein en een kwartier later zal Arjan Groters, namens de PvdD de zienswijzen aan John overhandigen.

Wanneer je bij dit moment aanwezig wilt zijn, ben je uiteraard van harte welkom.

Foto: drukte bij de kraam, ruim 750 mensen hebben op 20 mei bezwaar ingediend tegen de komst van een megageitenstal

Gerelateerd nieuws

Geen mega geitenstal in Apeldoorn!!

Een meerderheid van de gemeenteraad van Apeldoorn wil via een verkorte procedure de komst van een mega geitenstal met ruim 40...

Lees verder

Burgemeester John Berends neemt 800 bezwaren tegen komst geitenstal in ontvangst

Afgelopen donderdag 1 juni werden, tijdens een officieel moment, de 800 verzamelde bezwaarschriften tegen de bouw van een meg...

Lees verder