Wie is volgens jou dé dieren­vriend van 2024?


Zet op Dierendag jouw dierenheld in het zonnetje

14 augustus 2024

Op 4 oktober is het werelddierendag. Partij voor de Dieren Apeldoorn zet, als jaarlijkse traditie, op die dag een echte Apeldoornse dierenvriend in het zonnetje.

Harry Voss Award

Speciaal hiervoor is de Harry Voss award bedacht. Deze prijs eert degenen die zich met passie inzetten voor het helpen van dieren in nood, het beschermen van hun rechten en het creëren van een betere leefwereld voor dieren.

De award is vernoemd naar de voormalige PvdD-fractievoorzitter, wiens toewijding en dierenliefde onbetwistbaar is en die nog dagelijks in de bres springt voor zijn grote liefde, het wilde zwijn.

Wie verdient volgens jou de titel "Apeldoornse dierenvriend 2024"?

Ken jij iemand uit de gemeente Apeldoorn die zich inzet voor het welzijn van dieren, knokt voor dierenrechten en/of dieren in nood opvangt en verzorgt? Stuur dan de naam en een korte omschrijving waarom jij die persoon nomineert voor 20 september naar apeldoorn@partijvoordedieren.nl.

Dieren verrijken onze wereld op vele manieren, en degenen met een groot hart voor dieren maken deze wereld niet alleen mooier voor hen, maar voor ons allemaal.

Op 4 oktober zal Harry Voss de award zelf uitreiken aan de winnaar.

Vorig jaar wonnen Bert en Ria Walhof de prijs. Zie https://apeldoorn.partijvoordedieren.nl/nieuws/ria-en-bert-walhof-winnen-dit-jaar-de-harry-voss-award

Wie gaat er dit jaar het wilde zwijntje winnen?

Gerelateerd nieuws

De fractieleden van de Partij voor de Dieren Apeldoorn wensen jullie een fijne zomervakantie

We hebben weer een intensief politiek jaar achter de rug en ook het komende jaar zal weer een pittig politiek jaar worden. S...

Lees verder