Jacky Kroon


fractie onder­steuner

Jacky Kroon (1971) is werkzaam in Gelre Apeldoorn en ze is coach ondernemersvaardigheden bij Pediroda. Ze heeft ook jarenlang parttime gewerkt in de dierenverzorging in het asiel en als paraveterinair. In die periode is ze, in de gemeente Apeldoorn, het allereerste gastgezin voor moederloze kittens geweest.

Ze houdt van de natuur, wandelen, fotograferen, lezen, dagtripjes met de trein maken, kunst, schrijven en dieren. Vooral dieren met een “foutje” of een “verleden” hebben de voorkeur.

Andere zaken die Jacky belangrijk vindt zijn gelijkwaardigheid voor iedereen, respect hebben voor elkaar, niet meer gebruiken dan je nodig hebt en een leefbare aarde.

Vaak worden de woorden “voor mens en dier” gebruikt. Daar wil Jacky graag vanaf. De mens is immers een dier. De mens is niet superieur, we zijn allen bewoners van de aarde.

Jacky ondersteunt haar fractie collega's met haar nimmer falende positiviteit en is "aanspreekmens" en organisator van activiteiten voor het Partij voor de Dieren Netwerk Apeldoorn, samen met Branko Driessen.

Gerelateerd

De frac­tie­leden van de Partij voor de Dieren Apeldoorn wensen jullie een fijne zomer­va­kantie

wij gaan even genieten van het zomerreces

We hebben weer een intensief politiek jaar achter de rug en ook het komende jaar zal weer een pittig politiek jaar worden. Successen Toch kunnen we terugkijken op een paar mooie successen en hebben we de afgelopen periode mooie bijeenkomsten en activiteiten kunnen organiseren dankzij het Partij voor de Dieren Netwerk Apeldoorn. Ons netwerk heeft nu ook een eigen pagina op deze website dus ga zek...

Nieuws