Boeiende lezing over stik­stof­pro­ble­matiek


Ecoloog Arnold van den Burg geeft indrin­gende rapportage over situatie Veluwe

8 november 2019

Begin deze maand organiseerde de Partij voor de Dieren een informatieavond over onze huidige stikstofcrisis. Wat is er precies aan de hand, hoe is het ontstaan en wat doen we er aan?

Maar ook wilden we weten hoe het met de Veluwe gaat, ons prachtige maar oh zo kwetsbaar natuurgebied. Om hierover alles te weten te komen hingen we deze avond aan de lippen van ecoloog Arnold van den Burg die veel onderzoek heeft gedaan naar de stand van zaken op de Veluwe en hierover ook de Raad van State heeft geïnformeerd en geadviseerd. Hij gaf ons deze avond een boeiend, deels technisch maar zeer helder verslag die alle aanwezigen de omvang van deze crisis heeft doen realiseren.

Van de inhoud van deze avond is een verslag gemaakt. Mocht u er helaas niet bij geweest zijn maar toch willen lezen wat er verteld is dan kunt u het verslag hier lezen.

Gerelateerd nieuws

Transportbedrijf nabij kwetsbare natuur mag toch uitbreiden

Eind mei haalde de Raad van State resoluut een streep door het PAS (Programmatische Aanpak vermindering Stikstofdepositie), e...

Lees verder

Toekomstvisie Apeldoorn als ondernemende stad alleen geënt op economische groei....

Donderdag 7 november besprak de gemeenteraad het programma van Apeldoorn genoemd "ondernemende stad". De Partij voor de Diere...

Lees verder