Het jaar­verslag van 2022 staat online


een mooie terugblik op een verkie­zingsjaar in woord en beeld

5 april 2023

Het dertiende jaarverslag van de Partij voor de Dieren Apeldoorn, vers van de pers, staat nu online, op deze website.

Het is een mooi verslag geworden van een bijzonder jaar. 2022 was het jaar van de gemeenteraadsverkiezingen en het jaar dat we weer allerlei activiteiten konden organiseren, wat we na twee coronajaren ook volop gedaan hebben.

De Partij voor de Dieren blijft nu eenmaal een partij die zich niet alleen binnen het gemeentehuis hard maakt voor een betere wereld voor dieren, natuur en milieu en een inclusieve en gezonde samenleving maar ook de mouwen opstroopt om zelf het goede voorbeeld te geven.

Daarom zijn we ook zo ontzettend blij met alle lieve mensen die ons keer op keer steunen en actief meehelpen en -werken wanneer we afval ruimen, zaaiacties organiseren of protesteren tegen het kapbeleid in Apeldoorn.

Daarom vind je, naast een mooi en uitgebreid verslag over alle activiteiten van afgelopen jaar, zowel in de politieke arena als daarbuiten, vooral ook veel foto's van alle kanjers die samen met ons knokken voor een betere toekomst voor onze planeet.

We wensen je veel leesplezier. Het jaarverslag lees je hier.

Gerelateerd nieuws

Partij voor de Dieren opent samen met SWMA gifmeldpunt

Het is lente en dus kleuren de velden...niet met prachtige kleuren van wilde bloemen maar oranjegeel door het gebruik van gly...

Lees verder

Prestigeprojecten college Apeldoorn slaan gat in de begroting

We leveren in onzekere tijden waarin we dagelijks geconfronteerd worden met crises: Klimaatcrisis, biodiversiteitscrisis, wat...

Lees verder