Jaar­verslag van 2020 staat online


.....en we hebben er nu ook een mooi filmpje van gemaakt

4 maart 2021

Hoe heeft de Partij voor de Dieren plan B in 2020 in uitvoer gebracht?

Ieder jaar maakt onze fractievoorzitter Maaike Moulijn een mooi overzicht van alle acties, moties, successen en misstanden waarvoor we aandacht hebben gevraagd in de lokale politiek van Apeldoorn.

Belangrijk voor onszelf maar nog belangrijker voor jullie, onze kiezers en achterban. Helemaal nu we, vanwege corona, minder zichtbaar lijken, niet meer fysiek op het stadhuis en in de fractiekamer aanwezig zijn en minder acties en bijeenkomsten hebben kunnen organiseren. Ondanks deze beperkingen hebben we allesbehalve stil gezeten.

We nodigen jullie dan ook uit ons jaarverslag te lezen. Je vindt de link in de groene balk bovenaan onze website. Hier lees je ook alle jaarverslagen van de jaren ervoor. Je kunt ook hier klikken om het jaarverslag te zien.

Nieuw is een filmpje dat gemaakt is en zeker het bekijken waard. Klik daarvoor hier!

Gerelateerd nieuws

Apeldoorn is regenbooggemeente

Afgelopen donderdag 11 februari hebben wij, samen met de raadsleden van GroenLinks, VVD, Groei & Toekomst, SP, D66, VSP en 50...

Lees verder

Ben jij ook klaar met corona? Help dan mee en red onze biodiversiteit.

Onze manier van leven is de afgelopen tijd ingrijpend veranderd door het coronavirus. Corona is een zo├Ânose, een ziekte die v...

Lees verder