Wij wensen je een schone en gezonde stad zonder zwerfvuil


Laat 2022 niet verrom­melen. Een gezonde leef­om­geving is een veilige leef­om­geving en een keuze!

4 januari 2022

Onder het motto van één van onze speerpunten uit ons verkiezingsprogramma: "Apeldoorn wordt een schone en gezonde gemeente zonder zwerfvuil, ongewenst reclamedrukwerk én met een goede luchtkwaliteit", zijn we dit jaar begonnen met een opruimactie op diverse plekken waaronder Beekbergen, winkelcentrum Hart van Zuid en bij de voormalige fotovakschool. We vonden heel wat afhaalverpakkingen, blikjes bier en cola, sigaretten, mondkapjes en vuurwerk.

In een leefomgeving mét groen en zonder troep, herrie en ongezonde lucht voelen we ons allemaal fijner en veilig. Daarom willen wij het goede voorbeeld geven en doen wat we kunnen doen om ons steentje hieraan bij te dragen, zowel in de politiek door te kiezen voor het belang van de natuur en door in actie te komen en te laten zien waar we voor staan. Want het natuurlijk belang is ons belang. We kunnen immers niet leven op een zieke planeet.

Gooi ook het roer om dit jaar. Maak de juiste keuzes, met oog voor wat werkelijk belangrijk is. Daarmee creëren we een gezonde, eerlijke en veilige samenleving.... en het ruimt ook nog eens heerlijk op.

Goed bezig Maaike, Eke en Yvonne.

Wij staan voor:

Gerelateerd nieuws

Fractiemedewerker PvdD redt twee dwergkonijnen van gewisse dood

Vlak voor de kerstdagen staan 2 dwergkonijntjes in een hok te geef op het Marktplein in Apeldoorn. Het zijn duidelijk binne...

Lees verder

Het houtstookseizoen is weer begonnen

De dagen zijn kort, de temperatuur laag en de gasprijzen stijgen de pan uit. Voor steeds meer mensen reden om hout te gaan s...

Lees verder