Ons jaar­verslag van 2021 is nu online.


een mooie terugblik op een veel­be­wogen verkie­zingsjaar.

6 oktober 2022

Het is altijd goed om af en toe alle (politieke) acties, successen, misstanden en aandachtspunten van het afgelopen jaar de revue te laten passeren.

Overzicht.

Ieder jaar maakt onze voorzitter Maaike Moulijn een mooi overzicht en 2021 was met de gemeenteraadsverkiezingen een enerverend jaar.

Behalve de verkiezingen hadden we in 2021 onder andere een leuke en leerzame biodiversiteitsactie en -webinar, hebben we suppend het Apeldoorns kanaal leeggevist op zwerfafval, lanceerden we een houtrook overlast meldpunt en werd onze motie om de klimaat- en biodiversiteitscrisis integraal aan te pakken aangenomen.

Belangrijk werk.

Het lijken kleine stapjes maar we zien op landelijk en globaal niveau steeds duidelijker hoe hard deze stapjes nodig zijn om de wereldwijde problemen die de klimaatverandering veroorzaakt het hoofd te bieden.

Het is daarom goed om een jaarverslag te hebben. Zo kunnen we zien wat we bereikt hebben en blijven we gemotiveerd.... en zien we waaraan we nog moeten werken en voor welke doelen we moeten blijven knokken.

Alle jaarverslagen op een rij.

Wil je onze jaarverslagen lezen? Dat kan. Je vind in de groene menubalk bovenaan onze website aan de rechterkant een button met de link naar alle verslagen van de afgelopen 11 jaar.

We hebben ook een mooi filmpje, gemaakt door de afdeling Gelderland, met een korte samenvatting van het werk van alle Gelderse fracties afgelopen jaar. Ook zeer de moeite van het bekijken waard.

Gerelateerd nieuws

Wolfgang Oude Aost is de winnaar van Harry Voss award 2022

Vandaag, 4 oktober, is het Dierendag en wordt door Harry Voss de award van Apeldoornse Dierenvriend van het jaar uitgereikt. ...

Lees verder

Apeldoorn maakt opnieuw groene ambities niet waar

Het gaat niet goed met de natuur, dat weten we allemaal. Wat we ook weten is dat onze overmatige stikstofuitstoot drastisch o...

Lees verder